Friday, 27 January 2012

AYAT-AYAT BUDAK FACEBOOK....!!!

err...Bila nak mula je mesti aku failed...HAHAHA...adoiyai nya pon la...   =)


Masih lagi rindu dengan kwn2 fb lama aku...adoi...    =(


otey la...
   
Meh ambe nok cito sket ea..budak2 FB ni termasuk la aku, tp yg ni bukan aku KOT, dorang ni suka wat ayat hok malu diri sendiri...die mgkin dop sedor...tp kesian die kena kutuk setiap kali post pic dengan description merapu ke laut cina selatan mana la....pastu berlagak poyo sbb kwn dh full la ape la...haish....

Bila friend dah ramai..!!
  • "Akaun fb ni dh full la...sila add my 6th account".. padahal sume friend dlm akaun sama je..

  • aduhh sakitnya jari, bengkak nak approve friend request ni... mcm ni pon ada ke..??...xpela...untungla ramai friend request...hmmm

  • Hurmm...nak approve kawan kewjarp..ewww..byaknya..100 lebih..mesti lenguh tangan...:(
adoi...mcm2...kesian pulak..:)


Bila bab relationship....!!
  • "meh sape nak wat fake relationship ngan aku".. and i was like...omg..eww..xmalu ke..?haha..
  • "aku dh xpercaya kat laki2 lagi...sume nya sama..!!!!.. 3 week later..in relationship with meon..(^,^).. ape kebenda ni kak oi...haha
  • hurmm..bosan nya single..xde sape nak kt itew.. fake relay jom..ha3... mengaku pon xde org nak...lalalala

Bila post gambar..!!

  • click like kalu suka...sory sy xcntik mcm awak sume... wat deheLL...? xyah nak rendah diri sgt la..org kalu dh xcntik mesti dia xupload punye pic dia...ish3..
  • tulis dekat description..."sy xcomel, cntik mcm korang..."..dh tu apesal pegi upload..?..haha
  • ada pulak org komen..."cntik nya ...kt mana tu.?"..membalas pulak.."mana ada cntik..biasa2 je la..."...balas lagi..."eh eh...cntik sgt..betul sy xtipu.."..pastu dtg pulak yg lain..puji la..rendah diri..begitu la seterusnya...adoiya nya la pon... =)

Lain-lain...!!
  • Facebook dh semakin bosan...nk deactivate la....guys jangan rindu aku k...**2 jam kemudian**..."hye...im back..."..\(^~^)/
  • itew ayank angat kat boypren ittew..ittew arap apat awin ngan diew nanti..kowrunk jgn acau boypren ittew taw.... HAHA...ape ke benda bahasa ko guna wei...kesian...syg sgt kt boyprenggggg smpai mnja mcm tu..adoiya nya la pon =)
  • "boleh tlg like link ni x..?..mula2 like page ni..pastu pic n.."...hmm..kesian.....dah hot nape suh org like jugak..lalalala


Kepada sesiapa yang ada fb mesti dh familiar sgt ngan ayat2 mcm ni...kalu nk post mmg byak sgt la kan...bukan nya aku xde keje lain..ni pon sekadar suka suki jeew...

Tp satu la nk ckp..memang sume ni tentang budak facebook....this is specificly aimed to those loser who think they're hot on facebook...






jangan lupa komen..!!..hehe...




6 comments:

  1. haha..ini bez bro...mcocok bontot bdk2 fb...
    sgt sarcasm..nice..keep up the good work..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA...tq bro...aku berjinak2 la...:)

      Delete
  2. "itew ayank angat kat boypren ittew..ittew arap apat awin ngan diew nanti..kowrunk jgn acau boypren ittew taw...."
    HAHAHHA. terbaikk!thumbs up (Y) :P

    ReplyDelete
  3. lawa ayat ! i likee 1 pandai menulis blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...tq..
      xde la pndai..jarang2 je buat ni..
      btw...tq..:)

      Delete